Grote porties
Restaurant serveren vaak grotere porties dan je gewend bent om thuis te eten. Dus herken je dat? Je gaat uit eten, maar na het voorgerecht zit je al (bijna) vol? Omdat je van nature een kleine eter bent, of dat je misschien om medische reden bent aangewezen op kleine porties. Of misschien wil je gewicht verliezen, maar vind je het in restaurants lastig om niet te overeten? Want laten we eerlijk wezen: als je ergens voor betaald hebt, dan laat je het niet zomaar staan, toch?

Een handig overzicht
Dan is deze uitkomst ideaal voor jou! Er is een app ontwikkeld waar je restaurants op vindt die kleine porties serveren. Hierbij kan je denken aan halve porties, kleine gerechten, tapas of shared dining. 

Deze restaurants zijn niet alleen ideaal voor degene die kleine porties eten, maar ook voor gasten die normale porties eten of juist van alles een klein beetje willen proeven. 

Benieuwd wat er bij jou in de buurt zit? Klik hier om een kijkje te nemen op de site. Op de site staat beschreven hoe je de app op je telefoon kan zetten.

Bron: www.kleineporties.nl