Wat heb je nodig (6 stuks)
- Muffinbakblik
- 6 eieren
- 8 plakjes schouderham
- 2 gesnipperde bosuitjes
- Vloeibare bak en braad of olie om in te vetten
Hoe klaar te maken
Verwarm als eerste de oven voor op 180°C graden. Vet de muffinvormpjes lichtjes in met wat vloeibare bak en braad of olie. Als de vormpjes zijn ingevet leg je de plakken ham langs de rand van de vormpjes en dek ook de bodem af met een stukje, zo maak je een muffinbakvormpje van de ham. Breek de eieren in een schaaltje en voeg hier de peper en zout naar smaak toe, klop tot het een geheel is. Roer vervolgens de gesnipperde bosui door het mengsel en verdeel over de bakvormpjes. Vul de ham-bakvormpjes tot net onder de rand. Als de oven is voorverwarmd zet je het muffinbakblik 15 minuten in de oven. Controleer of de muffins goed zijn door er met een satéprikker in te prikken. Als de prikker er weer schoon uit komt, zijn de muffins klaar!
Eet smakelijk en een fijne Pasen!
Bronnen:
Leukerecepten.nl